Tervetuloa syksyn jameille!

Tutut jamit tulossa taas marraskuun eka viikonloppu 3. – 5.11.2023! Jamit järjestetään Lapin AMK:n Showroomissa, ja tilaisuus alkaa tuttuun tapaan yhteisen teemanjulistuksen merkeissä. Ilmoittaudu etukäteen viimeistään 1.11.2023 keskiviikkona klo 23:59, tulit sitten yksin tai kavereiden kanssa, tai jos vielä etsit tiimiä. Tapahtuma on maksuton ja K18.

Jokaiselle tiimille annetaan yksi tietokone ja näyttö. Otathan siis mukaan oman jyrämyllysi, jos sellainen löytyy. Hiiriä, näppäimistöjä ja piuhoja on tarjolla kaikille. Paikalla on tarjolla jonkin verran lautapelikamaa. Tapahtuman aukioloajat venyvät myöhään yöhön ja luvassa on kovaa devausta, pizzaa ja saunomista! 😎

Milloin?

3. – 5.11.2023 (pe-su)

PE: Paikalletulo ja setuppaus klo 17:00
PE: Ohjelma alkaa klo 18:00
LA: Välikatsaus 15:00
SU: Päätöstilaisuus klo 17:00

Missä?

Lapin AMK, Jokiväylä 11,
96300 Rovaniemi

Showroom & Café Lumenin viereinen tila

Ilmoittaudu täältä!

Mitkä ovat pelijamit?

Pelijamit ovat lyhyitä, yleensä parin päivän mittaisia tapahtumia jolloin tähdätään tekemään jamiteeman mukainen peli. Peli voi olla mitä tahansa lautapelistä VR-peliin, eikä rajoitteita juurikaan ole. Kaikki pelikehityksestä kiinnostuneet (ja yli 18-vuotta täyttäneet) ovat tervetulleita osallistumaan näille jameille.

Frosted Game Jamit startattiin keväällä 2022, ja toiset jamit pidettiinkin jo saman vuoden syksyllä. Tunnelma on ollut osallistujien mielestä mahtava, ja pelit sitäkin mielettömämpiä. Tapahtumaa kehitetään kokemusten pohjalta koko ajan eteenpäin. Katso alta aiempia tunnelmia!

Lisätietoja

Tänä vuonna kannustamme osallistujia etukäteisilmoittautumiseen, jotta saamme nopeutettua ohjelman käynnistymistä perjantaina. Huomaa myös, että tapahtumassa ei ole yöpymismahdollisuutta.

Onko sinulla kysyttävää? Laita viestiä: Tuuli Nivala (etunimi.sukunimi@lapinamk.fi) tai liity Rovaniemen jamien discordiin keskustelemaan! 👋

Tapahtumaa avustaa Lapin ammattikorkeakoulun tieto- ja viestintätekniikan insinöörikoulutus.