Oletko pohtinut, kuinka voisit tehokkaasti hyödyntää virtuaalista tai laajennettua todellisuutta yrityksessäsi? Vai haluaisitko kenties hallita dataasi ja kehittää uusia visualisointeja tai sovelluksia sen avulla?

FrostBit ohjelmistolaboratorion palvelut ovat suunnattu yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat testata ja kehittää uusia ideoita ja jotka etsivät uutta TKI-kumppania. Vahvuuksiamme ovat ajankohtainen teknologinen osaaminen sekä talonsisäinen asiantuntemus ja asiantuntijuus erilaisilla ammatillisilla aloilla.

KÄRKIOSAAMISEMME


Ohjelmistoprojektien suunnittelu ja toteutus

XR järjestelmien, pelien, visualisointien ja simulaatioiden suunnittelu

EU projektisuunnittelu

Full stack -ohjelmistokehitys, web- ja mobiilisovellukset

UI, UX ja Graafinen suunnittelu

Pelien ja XR:n 3D mallintaminen ja taidesuunnittelu

Peliohjelmointi Unity 3D ja Unreal pelimoottorilla

Konsultaatio ja koulutus


KESKEISET TYÖKALUMME

Tiimimme työskentelevät päivittäin monien eri teknologioiden kanssa: käytössämme on muun muassa Unity 3D, Unreal Engine, Blender, Substance Painter, 3DS Max ja Speed Tree, SQL & NoSQL tietokannat, rajapinta- ja tiedonsiirtotekniikat sekä eri mobiilikäyttöliittymät. Laboratorion laitteistoihin kuuluu muun muassa VR Headsettejä (Oculus & HTC Vive), AR Headset Microsoft HoloLens, InstaPRO 360-kamera, motion tracking ja motion platform, projektioympäristöjä ja monia mobiililaitteistoja kehitykseen ja testaukseen.

YHTEISTYÖSTÄ JA LISÄTIEDOISTA

Pyrimme aina vastaamaan asiakkaidemme erityistarpeisiin ja toteutamme TKI hankkeet tiiviillä yhteistyöllä. Emme välttämättä pysty suoraan arvioimaan TKI hankkeiden kestoa, sillä kehittäminen ja testaaminen ovat avainasemassa parhaan lopputuloksen saamisessa.

Tervetuloa siis toimistollemme keskustelemaan ideoista ja niiden kustannuksista lisää, vaikka kahvikupposten ääressä.


Mikäli etsit palveluita nopeiden prototyyppien ja älykkäiden rakennusympäristöjen suunnittelussa, tutustu ystäviimme TEQU :lla.