Miten voisit tehokkaasti hyödyntää virtuaalista tai laajennettua todellisuutta yrityksessäsi? Etsitkö uusia ratkaisuja datanhallintaan, ja haluatko mahdollisesti kehittää visualisointeja tai sovelluksia sen avulla?

FrostBitin palvelut ovat suunnattu TKI-yhteistyötä etsiville yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat testata ja kehittää uusia ideoita. Vahvuuksiamme ovat ajankohtainen teknologinen osaaminen sekä laaja asiantuntijuus erilaisilla ammatillisilla aloilla.

KÄRKIOSAAMISEMME

Ohjelmistoprojektien suunnittelu ja toteutus

XR järjestelmien, pelien, visualisointien ja simulaatioiden suunnittelu

EU projektisuunnittelu

Full stack -ohjelmistokehitys, web- ja mobiilisovellukset

UI, UX ja Graafinen suunnittelu

Pelien ja XR:n 3D mallintaminen ja taidesuunnittelu

Peliohjelmointi Unity 3D ja Unreal pelimoottorilla

Konsultaatio ja koulutus


KESKEISET TYÖKALUMME

Tiimimme työskentelevät päivittäin monien eri teknologioiden kanssa: käytössämme on muun muassa Unity 3D, Unreal Engine, Blender, Substance Painter, 3DS Max ja Speed Tree, SQL & NoSQL tietokannat, rajapinta- ja tiedonsiirtotekniikat sekä eri mobiilikäyttöliittymät. Laboratorion laitteistoihin kuuluu useiden merkkien VR headsettejä, AR Headset Microsoft HoloLens, InstaPRO 360-kamera, motion tracking ja motion platform, projektioympäristöjä ja monia mobiililaitteistoja kehitykseen ja testaukseen.

KIINNOSTAAKO YHTEISTYÖ?

Pyrimme aina vastaamaan asiakkaidemme erityistarpeisiin ja toteutamme TKI hankkeet tiiviillä yhteistyöllä. Emme kuitenkaan välttämättä pysty suoraan arvioimaan TKI hankkeiden kestoa ja hakuprosessien käsittelyaikoja, ja ideat tuodaan todeksi kunnollisella valmistelulla.

Tervetuloa siis toimistollemme keskustelemaan ideoista ja niiden kustannuksista lisää, vaikka kahvikupposten ääressä.

Mikäli etsit palveluita esimerkiksi nopeiden prototyyppien ja älykkäiden rakennusympäristöjen suunnittelussa, tutustu Lapin AMK:n kehitysympäristö TEQU :un.