Tervetuloa syksyn jameille!

Jamit ovat taas tulossa lokakuussa 2022! Jamit järjestetään Lapin Ammattikorkeakoulun tiloissa, joissa tilaisuus alkaa yhteisen teemanjulistuksen merkeissä. Tule mukaan yksin tai ota kaverit messiin! Tapahtuma on maksuton ja K18.

Lapin AMK lainaa koneita tarvittaessa tai vaihtoehtoisesti voit myös tuoda oman jyrämyllysi näytille. Emme unohda lautapelien tekijöitä, vaan myös teille on tarvikkeet jamitteluun! Tapahtuma kestää viikonlopun yli ja luvassa on jännittäviä hetkiä ja villejä peli-ideoita.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki! Kyselemme etukäteen konetarpeita ja pizzatoiveita. Olehan kuulolla, ja liity vaikkapa Jamien Discord-kanavalle keskustelemaan!

Milloin?

14. – 16.10.2022 (pe-su)

PE: Ilmoittautuminen klo 16:00
PE: Ohjelma alkaa klo 17:00
SU: Päätöstilaisuus klo 18:30

Missä?

Lapin AMK, Jokiväylä 11,
96300 Rovaniemi

Showroom & Lumen -tilat

Ilmoittaudu täältä!

Mitkä ovat pelijamit?

Pelijamit ovat lyhyitä, yleensä parin päivän mittaisia aikoja jolloin tähdätään tekemään jamiteeman mukainen peli. Peli voi olla mitä tahansa lautapelistä VR-peliin, eikä rajoitteita juurikaan ole.

Keväällä 2022 FrostBit kickstarttasi ensimmäiset Frosted Game Jamit, ja tapahtuma sujui oikein mukavasti. Tämän tapahtuman kokemusten ja palautteen pohjalta syksyn jameja ollaankin paranneltu toiveiden ja tarpeiden mukaan entisestään. Kurkkaa alapuolelta, millasia pelejä keväällä oikein syntyi!

Tietoja syksyn tapahtumasta

Voit ilmoittautua etukäteen tässä formsissa, mutta ilmoittautuminen onnistuu myös paikan päällä perjantaina kello 16 alkaen. Seuraamme osallistujamäärää ja autamme tarvittaessa osallistujia löytämään ryhmän! 👋

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä: Jalonen Jere, 044 5511889
tai liity jamien discordiin keskustelemaan:

Hei, seurasitko meitä jo Instagramissa?