Global Game Jam 2023 FGJ-site löytyy Lapin AMKilta!

Global Game Jamit 2023 starttaavat maanantaina 30. tammikuuta ja kestävät sunnuntaihin 5. helmikuuta saakka. Suurin osa tapahtumajärjestäjistä pitää jamit viikonloppuna – kuin myös IGDA Rovaniemi hubi!

IGDA järjestää #FGJ23-tapahtumasaitin Rovaniemellä, Lapin ammattikorkeakoulun tiloissa, perjantaina 3.2. kello 17 lähtien. Tapahtuma ei tarjoa lainakoneita, näyttöjä tai piirtopöytiä, mutta mikäli olet korkeakouluopiskelija Rovaniemellä, voit etukäteen pyytää opettajien kautta lainakonetta ja näyttöjä. Lainanäppiksiä ja hiiriä löytyy, kuin myös jonkin verran askartelutarvikkeita lautapelien tekemiseen (varaudu kuitenkin omilla lautapelitarvikkeilla, lisätietoja nykyisistä varusteita voi pyytää Tuuli Nivalalta etunimi.sukunimi [at] lapinamk.fi).

Showroomista löytyy konepaikkoja, Lumenin ja AMK:n tiloista jääkaappi ja mikro ruoanlaittoon, ilmaista kahvia ja teetä. Varaa mukaasi riittävästi juotavaa ja syötävää pitkiin jamitteluhetkiin. Pikkupurtavaa on ostettavissa läpi viikonlopun Café Lumenin itsepalvelukioskilta, ja lähimpään Saleen ei ole pitkä matka. Iltaisin on mahdollista saunoa AMK:n tiloissa, joten ota pyyhe mukaan!

Tapahtumalla on seuraavat aukioloajat:

PE: 17 – 02
LA: 08 – 02
SU: 08 – 17

Tapahtumaan osallistutaan ja ilmoittaudutaan GGJ:n sivujen kautta – sinne ladataan siis myös lopulliset jamituotokset! Tee tunnukset GGJ:n sivuille ja ilmoittaudu Rovaniemen saitille. Ilmoittaudu tapahtumaan myös Eventbritessä. Paikan päälle saapuessasi saat lisätietoja käytettävistä tiloista ja tapahtumakäytänteistä.

Lisätietoja Global Game Jameista

Kaikki tarvittava jamittelu-info löytyy GGJ:n sivuilta. Myös tuleva teema julkaistaan sivuilla!

Jos sinulla on kysyttävää tapahtuman käytännön asioista, ota yhteys:
Jalonen Jere, 044 5511889

Virallista GGJ:tä koskevat kysymykset ohjaa eteenpäin IGDA Rovaniemen hubiliideri:
Samuli Valkama (samuli.valkama [at] igda.fi)