Artikkeleissa on käynnissä huoltotoimenpiteet

Global Game Jam 2024 FGJ-site löytyy Lapin AMKilta!

Vuoden 2024 Global Game Jamit, eli maailman suurin pelinkehitystapahtuma on tammikuussa taas täällä. Jameilla pienet pelinkehitystiimit toteuttavat rajatussa ajassa omia pelejään yhteisestä teemasta. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki ensikertalaisesta kokeneeseen pelintekijään, ja tiimin voi koota joko etukäteen tai vasta paikan päällä.

Kansainvälinen tapahtuma starttaa maanantaina 22. tammikuuta ja kestää sunnuntaihin 28. tammikuuta saakka. Suurin osa tapahtumajärjestäjistä pitää varsinaiset on-site -jamit viikonloppuna 26.-28.1. ja näin tapahtuu myös Rovaniemellä. Tapahtuma järjestetään osana Finnish Game Jamia ja Rovaniemellä järjestäjinä toimivat LeveLappi-hanke sekä IGDA Rovaniemi.

Viikonloppu jammaillaan Lapin ammattikorkeakoulun tiloissa, alkaen perjantaina klo 17 ja päättyen 48 tuntia myöhemmin. Lainakoneita voidaan järjestää korkeintaan yksi per tiimi, joten suosittelemme vahvasti oman koneen ottamista mukaan. Tuo mukanasi myös omat erikoisvarusteesi, kuten piirtopöydät tai midi-soittimet. Tapahtumapaikalta löytyy jonkin verran näppäimistöjä, hiiriä ja kaapeleita lainattavaksi.

Lautapelien tekijät ovat myös tervetulleita. Omien varusteiden ja materiaalien suositus pätee myös lautapelitiimeille, mutta tulostusmahdollisuus sekä hieman yhteisiä askartelumateriaaleja on järjestetty.

Tapahtumapaikalla on oma tila tiimien konepaikoille, sekä taukotila, jossa osallistujien käytössä on jääkaappi ja mikro. Kahvia ja teetä on tarjolla, pikkupurtavaa on ostettavissa läpi viikonlopun Café Lumenin itsepalvelukioskilta ja lähimpään Saleen ei ole pitkä matka. Iltaisin on mahdollista saunoa AMKin tiloissa, joten ota pyyhe mukaan!

Ilmoittautuminen ja osallistuminen:

   

   1. Ilmoittaudu Rovaniemen FGJ-saitille Eventbritessä viimeistään 25.1.

   1. Rekisteröidy Rovaniemen saitille Global Game Jamin sivuilla

   1. Tapahtuma alkaa pe 26.1.2024 klo 17 AMKilla

  Saitilla voi olla tapahtuman koko 48h keston ajan, mutta ulko-ovet ovat lukittuina osan yöstä. Tarkempaa tietoa saat tapahtuman järjestäjiltä. Rovaniemen saitin ikäraja on 18 vuotta.

  Lisätietoja Global Game Jameista

  https://www.youtube.com/watch?v=PPJGLTXfH6o

  Kaikki tarvittava jamitteluinfo löytyy GGJ:n sivuilta. Myös tuleva teema julkaistaan sivuilla!


  Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä:
  Heikki Tikkanen
  heikki.tikkanen@ulapland.fi
  040 489 0964